VoelKracht Man dag: verbinden met jezelf

Een dag voor jezelf | meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf | met lichaamswerk en ademwerk |
Ik meld me graag aan! Ik wil graag eerst contact

Hey man, herken je hier iets van:

K

Ben jij op zoek naar meer verbinding met jezelf?

K

Zit je vaak in je hoofd en wil meer contact met je lijf?

K

Pas jij je snel aan of heb je de neiging om te pleasen?

K

Heb je moeite om echt contact met je gevoel te maken en te uiten wat er in je leeft?

K

Doe je veel alleen en mis je wel eens steun?

Wil jij ook:

  • Een hele dag tijd en ruimte voor jezelf
  • Meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf
  • Vanuit kracht en ontspanning weer verbinden met jezelf en andere mannen
  • Ruimte om te delen over wat jou bezighoudt
  • Contact maken met jouw kracht én kwetsbaarheid

Dan is de VoelKracht Man dag voor jou!

De VoelKracht Man dag is een lichaamsgerichte dagworkshop om een stap in je persoonlijke ontwikkeling te maken naar meer verbinding met jezelf en je eigen kracht. Je kan deze dag los volgen. Ook kan het een leuke kennismaking zijn voor de VoelKracht Man training, als je overweegt deze te doen.

 

Het is mijn missie jou te inspireren om vanuit kracht, ontspanning en speelsheid een vrij en verbonden leven te leiden. 

Wat is de VoelKracht Man dag?

De VoelKracht Man dag is een lichaamsgerichte dagworkshop voor mannen om te ontspannen en weer op te laden.
In 1 dag kun je ervaren hoe je meer krachtig en ontspannen in je lijf en in je leven staat.

Door lichaamsgerichte oefeningen en ademwerk kun je meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf voelen. Je verbindt je weer met jouw kracht én kwetsbaarheid. Dit kan je meer rust en vertrouwen geven om focus je eigen weg te gaan in jouw leven. Met de steun en spiegels van andere mannen die ook met hun persoonlijke groei bezig zijn.

Verbinden met je eigen kracht
We staan in deze dag stil bij het overkoepelende thema: verbinden met je eigen kracht.
Dat roept ook de vraag op: “wat is kracht voor jou?”. Dat is voor iedereen weer anders.

Kracht is essentieel om te kunnen voelen als man en als mens. Dat is niet voor iedere man vanzelfsprekend. Vaak zijn we ons op jonge leeftijd al gaan aanpassen aan onze omgeving en hebben we daarmee iets van onze kracht ingeleverd. We zijn ons kleiner gaan maken of juist groter. Gaan inhouden of opblazen. We ontwikkelen allerlei pantsers om onze kwetsbaarheid niet meer te hoeven voelen. En dat is zonde, want nu als volwassene is kwetsbaarheid ook kracht!

Wat kracht voor jou betekent en hoe je meer kracht kan voelen ga je in deze dag ervaren.

Speels en actief
Deze dag werken we met actieve en speelse oefeningen en technieken uit lichaamsgerichte therapie, lichaamswerk, ademwerk en actieve en ontspannende meditaties en delen in de groep.

Waar gaan we mee bezig?

– Lichaamswerk om meer uit je hoofd en weer in contact met je lijf te komen
– Stevig staan in je lijf en je eigen kracht voelen
– Ademwerk om te ontspannen en meer ruimte te maken in je lijf en je gevoel
– Delen met anderen wat je bezighoudt
– Vertrouwen en steun ervaren en meer verbinding met jezelf maken.

Steun en spiegels
In een veilige setting, met de steun en spiegels van andere mannen ga je mooie stappen zetten in jouw persoonlijke groei.

Handvatten voor in het dagelijks leven
Je krijgt hiermee ook handvatten om weer mee te nemen naar je dagelijks leven. Zodat je met meer verbinding met jezelf en je eigen kracht weer stappen kan zetten in jouw leven.

Voor wie:
Alle mannen die een dag een mannengroep willen meemaken.
Of je nu al vaker iets met mannenwerk hebt gedaan of als het helemaal nieuw voor je is, je bent welkom. Het is een dag om te ontspannen en weer op te laden.
Vooral als bovenstaande tekst iets in je triggert om erbij te willen zijn. Dan zit je goed.

Begeleiding:

De dag wordt begeleid door Hans en een assistent. 

Spreekt je dit aan? Je bent welkom man!
Er is plek voor maximaal 10 mannen.

Data VoelKracht Man dagen

Een nieuwe datum wordt binnenkort gepland. Heb je interesse? Stuur me alvast een mail dan hou ik je op de hoogte.

Deze dagen zijn los te volgen.

Tijden

10.00 – 16.30u

Inloop vanaf 9.45u, we starten om 10.00u. 

Locatie
In de VoelKracht groepsruimte in Gasselte, Drenthe
(Adres krijg je na aanmelding.)

Investering in jezelf
€ 140,- 

€ 130,- (10 euro korting) voor mannen die eerder een groep bij mij hebben gedaan. Stuur me een bericht voor de kortingscode.

Dit is inclusief thee, water, fruit, lekker en salade voor de lunch.
Neem ter aanvulling verder je eigen lunch mee.

Inclusief btw voor particulieren. 

Exclusief btw voor ondernemers en bedrijven. 

Spreekt dit je aan?
Je bent welkom man, er is plek voor 10 mannen.
Wil je eerst even contact of het wat voor jou is, dat kan, mail me dan even op info@voelkracht.nu.

Aanmelden
Meld je aan door hieronder direct je plek te reserveren.

 

Mijn visie op kracht
Ik geloof dat we allemaal in essentie ongelofelijk krachtig zijn. Als baby’tje kom je als een bonk energie en levenskracht ter wereld. Alleen zijn we ons in de loop van ons leven gaan aanpassen aan de omgeving waarin we oproeiden. Een omgeving die ons niet helemaal kon ontvangen in die pure energie en kracht. Daardoor zijn we als het ware weggegaan bij onze eigen kracht. Maar ook zijn we onze kwetsbaarheid gaan beschermen.

Kracht gaat niet over grote spieren, maar vooral het geloven in je eigen kracht.
Dat gaat over innerlijke kracht, zelfvertrouwen, trouw kunnen zijn aan jezelf, je grenzen aangeven, voor je behoeften uitkomen.
Vaak hebben we niet geleerd hoe hier op een gezonde manier mee om te gaan. We maken onszelf vaak groter of juist kleiner in contact met anderen. Door weer te verbinden met je eigen kracht, vergroot je de verbinding met jezelf. En kun je gaan ervaren dat kwetsbaarheid ook kracht is!

Mijn visie op “man-zijn”
Mijn visie is dat er niet één gewenst type man is, er is geen ideaalbeeld om aan te voldoen. Om man te zijn hoef je niks te doen. Jij bent man zoals je bent en dat is goed genoeg.

Het kan alleen zijn dat je je niet goed genoeg voelt over jezelf. Dat je veel in je hoofd zit en weinig in je lijf en je je snel aanpast aan anderen en de neiging hebt om te pleasen.

Als je je daarin herkent kan deze dag je veel brengen.

Heb je vragen, stuur me gerust een bericht!

Ik ontmoet je daar graag!

Over Hans

Mijn naam is Hans Vadi Ronda, 37 jaar en woon samen met mijn vrouw en onze dochters van 5 en 0 in Groningen. Als lichaamsgericht therapeut en trainer ondersteun ik mannen naar meer verbinding met zichzelf hun plek in het leven.

Al op jonge leeftijd ben ik me gaan aanpassen en me groter en sterker voor gaan doen dan ik me voelde, als gevoelige jongen. Ik ging spieren kweken, vechtsporten doen en ontwikkelde goede social skills. Maar van binnen voelde ik me vaak moe, gespannen, zat ik veel in m’n hoofd en dacht ik me veel aan te moeten passen om goed genoeg te zijn.

De afgelopen 12 jaar ben ik de weg terug naar mijzelf aan het maken. De belangrijkste sleutel voor mij is het weer voelen in mijn lijf, mijn kracht én kwetsbaarheid omarmen en daarmee de verbinding met mijzelf te herstellen.

Wat is mannenwerk voor mij? Contact met mannen is in mijn persoonlijke groei belangrijk voor me geweest. Mannen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken, in kracht en kwetsbaarheid. De rust, de eenvoud, de kracht, de eerlijkheid, de spiegels en de humor van mannen onder elkaar is zo gaaf en helend. Dat gun ik iedere man.

Boek hier jouw plek:

De teller van het aantal beschikbare plaatsen loopt andersom op. 0/10 betekent dat alle plaatsen nog beschikbaar zijn en 7/10 betekend dat 7 van de 10 plaatsten al bezet zijn.

Ook jij kunt weer meer verbinding met jezelf voelen, keuzes maken die bij jou passen en weer krachtig én ontspannen je leven leiden !

Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd

Leren anders omgaan met spanning en stress. Meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.

Meer energie en verbinding met jezelf

Sneller en makkelijker bij jezelf blijven in je leven, je werk en relaties. Meer verbinding met de mensen om je heen.

Levendig en bewuster in het leven staan.

Vanuit liefde voor jezelf kun je bewuste keuzes maken die werkelijk bij je passen. 

Weer zin en richting geven aan je eigen leven!

Loskomen van het verleden en met meer kracht en zelfvertrouwen je eigen leven leiden.

Ervaringen van deelnemers:

Via mijn coach kwam ik uit bij de Voelkracht Man dag van Hans. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten en ben ontzettend blij verrast. De fysieke oefeningen gedurende de dag brachten me een inkijkje in mijn patronen. Hierdoor kan ik in het dagelijks leven mezelf “betrappen” als ik me vanuit oude patronen gedraag. Ook tijdens de meditatie kwam er van alles los. Wat ik bovenal top vond is dat het exclusief voor mannen is. Je voelt al snel een soort kameraadschap waar alles okay is en niet geoordeeld wordt. Kortom, een dikke aanrader die naar meer proeft.

Arno, 34 jaar

Van tevoren vond ik het wel even spannend omdat dit nieuw voor mij was. Een nieuwe groep met alleen mannen. Maar als snel was de spanning weg en vond ik het een hele ontspannen dag.

In korte tijd ontstond er een mooie verbinding met de mannen in de groep. Het lichaamswerk, de ademoefeningen en het delen was erg fijn. Hans gaf hierin prettige feedback en tips.

Deze dag heeft mij weer meer bij mijzelf en mijn gevoel gebracht.

Ik ben nu meer in verbinding met mijzelf. Kortom: deze dag heeft mij goed gedaan en ik heb besloten om hier meer mee te doen!

Klaas, 59 jaar

In de mannengroep merkte ik dat ik niet de enige man bent die worstelt met wat het betekent om man te zijn. Dat je kan delen met mannen die je gelijk snappen. Vanaf het allereerste moment van samenkomen is een gevoel van vertrouwen aanwezig is geweest!

Mede door Hans zijn fijne begeleiding, het vertrouwen alleen maar sterker is geworden, de band dieper en het gevoel dat iedere man er mag zijn groter. En dat is juist ook het mooie eraan, zoals Hans ook zegt: je hoeft niet zoveel te doen om man te zijn, want je bent er al een. En juist het luisteren naar je gevoel, het leren aangeven van je grenzen en je realiseren dat een man niet altijd alleen maar sterk hoeft te zijn hoort ook bij het man zijn.

Dus merk je dat bepaalde thema’s blijven terugkomen, dat je ergens mee worstelt waar je zelf niet uit komt, dat je het lastig vindt om erachter te komen welk pad je in je leven wil bewandelen? Zet de stap en ga de uitdaging aan met Hans. Want man, je bent niet alleen!

Koen, 30 jaar

Veelgestelde vragen

Waarom een training alleen voor mannen?

Veel mannen hebben iets in het contact met hun vader gemist. Het is belangrijk om steun te ervaren, gezien worden en ontvangen worden in kracht en kwetsbaarheid. Om werkelijk volwassen man te worden hebben we deze steun en spiegels nodig, die kunnen we alsnog vinden bij andere mannen.

 

Wat is VoelKracht?

VoelKracht.nu is de naam van mijn bedrijf, waarmee ik lichaamsgerichte therapie en trainingen geef.

Het is de kracht van voelen en het voelen van kracht. Echte kracht is in mijn visie ook kwetsbaar durven zijn. Jezelf kunnen toestaan om te voelen wat er in je leeft en dat te delen met anderen. Het kan helend en verhelderend zijn om hierover contact met andere mannen te maken. Wat is echte kracht voor jou?

Wat is de kracht van een groepstraining?

Veel mannen lopen hun pad alleen en vinden dat ze het alleen moeten kunnen. Wat nou als dat niet hoeft? Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. 

Waarom kan het mij helpen om met mijn man-zijn bezig te zijn?

Wat is man-zijn voor jou?
Vaak denken we als man aan van alles te moeten voldoen om een echte man te zijn. Wat nou als dat niet hoeft? Als je al man bent en vooral mag laten vallen wie je denkt te moeten zijn.

Mijn visie is dat er niet één gewenst type man is, er is geen ideaalbeeld om aan te voldoen. Om man te zijn hoef je niks te doen. Jij bent man zoals je bent en dat is goed genoeg.
Het kan alleen zijn dat je je niet goed genoeg voelt over jezelf. Dat je veel in je hoofd zit en weinig in je lijf en je je snel aanpast aan anderen en de neiging hebt om te pleasen.
Als je je daarin herkent is deze training kan deze training je veel brengen. 

 

 

Toen ik op tv een programma over mannenwerk zag, werd in nieuwsgierig. Zo vond ik Hans de training en leek dit een passende keuze voor mij. Ik vond Hans zijn begeleiding erg prettig, ruimte gevend en tegelijkertijd de leiding nemen wanneer dat nodig is. Een veilige en prettige sfeer. Ik ben me nu bewuster over een aantal uitdagingen die in mijn leven spelen en kan daar beter mee omgaan.

Alex, 37 jaar

Ik ben met Hans in contact gekomen als onderdeel van opleiding aan het Aumm instituut, waar hij gedurende langere tijd mijn mentor was. Ik heb Hans zien ontpoppen tot een zelfstandige, authentieke, tastbare en zeer bevlogen en betrokken trainer/therapeut. Zijn gevoel voor afstemming, focus op wat hier en nu gebeurt, en de steunende en uitdagende manier waarop hij je uitnodigt om jezelf te ervaren, hebben mij geholpen om met meer moed, nieuwsgierigheid en mildheid naar mijzelf te kunnen kijken. Ik vind Hans een no nonsense heldere aanwezigheid, waarin kracht en kwetsbaarheid, geduld en aanmoediging, steun en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Ik zou Hans zonder meer aanbevelen als trainer en therapeut. Ik zal in de toekomst graag blijven deelnemen aan zijn mannencirkels en groepstrainingen.

Maurice, 42 jaar

Boek hier jouw plek:

De teller van het aantal beschikbare plaatsen loopt andersom op. 0/10 betekent dat alle plaatsen nog beschikbaar zijn en 7/10 betekend dat 7 van de 10 plaatsten al bezet zijn.

Twijfel je nog en wil je eerst even contact?

 Stuur me gerust een bericht via de groene knop!

Wil jij weer vanuit eigen kracht leven in verbinding met jezelf?

Welkom bij de VoelKracht Man training!