Wil jij ook krachtig en ontspannen bij jezelf kunnen blijven als het leven je uitdaagt?

Met dit e-book ontvang je 7 stappen met praktische tips en oefeningen om krachtig en ontspannen in je lijf en je leven te staan.  Zodat ook jij kan staan in het oog van de orkaan. 

 

N

Meer rust in je hoofd en ontspanning in je lijf

N

Bewuster omgaan met uitdagende gevoelens en situaties

N

Dichter bij jezelf blijven in jouw kracht én kwetsbaarheid

N

Meer inzicht in jezelf en zien dat je altijd een keuze hebt

De kracht van voelen en het voelen van kracht

Mijn naam is Hans Vadi Ronda, 37 jaar. Al op jonge leeftijd wilde ik niet meer zo gevoelig en kwetsbaar zijn als ik mij voelde. Ik ben me groter en sterker voor gaan doen. Ik werkte hard voor waardering en goedkeuring van anderen. Hard werken heeft me toen veel opgeleverd, maar nu niet meer. De afgelopen 10 jaar heb ik de reis terug naar mijzelf gemaakt. Ik heb negatieve overtuigingen aangekeken, maskers afgelegd en ben steeds meer gaan ontspannen in wie ik werkelijk ben. Ik ben me als coach en weerbaarheidstrainer verder gaan ontwikkelen in lichaamsgerichte (psycho)therapie en het geven van trainingen aan mannen. Vanuit mijn praktijk in Groningen, ondersteun ik gevoelige mannen om vanuit kracht, ontspanning en speelsheid een vrij en verbonden leven te leiden. In verbinding met hun voelkracht: de kracht van voelen en het voelen van kracht.

De grootste les die ik nog elke dag leer is hoe belangrijk de verbinding met mijzelf en mijn lijf is. En hoe echte verbinding met een ander pas mogelijk is als ik met mijzelf verbonden ben.

Lees hier wat anderen van dit e-book vinden

Hans zijn e-book bracht mij weer dieper in contact met mijn eigen gevoelens en persoonlijke processen. Gevoelens waar ik ook vaak aan voorbij ga in mijn leven. Hans is persoonlijk, scherp, aandachtig en helder in zijn beschrijving van interne processen die ik sterk herken. Het is fijn om daarin gespiegeld te worden door het lezen van het boek.

Vooral de incheck meditatie heb ik als heel prettig ervaren. Ik heb deze mediatie nu al een paar keer gedaan. De meditatie brengt mij op een hele zachte manier weer in contact met mijzelf, mijn lichaam en mijn gevoel. Wat daarbij helpt is dat ik voel aan Hans zijn begeleiding is “dat ik nergens heen hoef, het is oké en goed zoals ik ben.” Dat is heel fijn om te voelen.

Sanne, 37 jaar

Staan in het oog van de orkaan is erg laagdrempelig, en leest gemakkelijk weg. Tegelijkertijd pakt het een aantal patronen bij de kop die de kern raken van waar het om draait. Hans Vadi weet daarbij een mooi evenwicht te vinden tussen samenhangende theorie en concrete oefeningen die er uit voortvloeien. Ongeacht hoeveel ervaring je hebt met dit soort werk, is het een pakkende reminder.
Uhmra, 31 jaar

Als ik het e-book Staan in het oog van de orkaan in één woord zou samenvatten is het: Keuze.

Al te vaak voel ik mij heen en weer geslingerd door gedachten en gevoelens. Het e-boek van Hans geeft handvatten om hier mee om te gaan, om de regie terug te pakken. Er is dan een keuze: Wat voel ik? Merk ik spanning? Wat doet het met mij? Ben ik tevreden dat ik in dit gevoel blijf hangen? Nee? Dan kan ik daar nu iets aan doen.

Paul, 31 jaar

Na het downloaden van het e-book stuur ik je een aantal mails met tips, inspiratie en oefeningen, die ondersteunend zijn aan het e-book.

Wil je dit niet, dan kun je je onder aan de mail uitschrijven. Wel zo transparant en makkelijk 😉